e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Intracom Telecom: Υπογραφή σύμβασης πλαισίου με την Rolaware

Την υπογραφή σύμβασης πλαισίου με την Rolaware, ύψους 3,4 εκατ. ευρώ, για την προμήθεια του ασύρματου ευρυζωνικού της συστήματος WiBAS ανακοίνωσε η Intracom [INRr.AT] Telecom, μέλος της Sitronics.








Με το ίδιο πολυσημειακό (point-to-multipoint) WiBAS σύστημα, η Rolaware θα μπορεί να παρέχει υπηρεσίες backhaul σε παρόχους κινητής τηλεφωνίας.






Όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, το WiBAS λειτουργεί σε φάσμα συχνοτήτων 26-28GHz και αποτελεί ιδανική λύση για εφαρμογές που απαιτούν υψηλό δείκτη διαθεσιμότητας και μεγάλες ταχύτητες μετάδοσης χρησιμοποιώντας τεχνικές υψηλής διαμόρφωσης (έως 256 QAM), στατιστικής πολυπλεξίας και δυναμικής κατανομής bandwidth.






«To WiBAS υλοποιεί αποτελεσματικά την ασύρματη μετάδοση των 2G/3G δικτύων, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να μειώσουν σημαντικά τα κόστη υποδομών και τα λειτουργικά τους έξοδα συγκριτικά με τις παραδοσιακές λύσεις. Στα κύρια πλεονεκτήματα του συστήματος συγκαταλέγονται η δικτυακή αρχιτεκτονική του σε συνδυασμό με τη μέγιστη χωρητικότητα διαθέσιμη στην αγορά σήμερα, διασφαλίζοντας στο έπακρο την ποιότητα υπηρεσιών φωνής και εφαρμογών δεδομένων», επισημαίνει η Intracom Telecom.






Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Rolaware, η εταιρεία επέλεξε να εγκαταστήσει τα συστήματα ελληνικής τεχνολογίας WiBAS, με κριτήριο τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και τις επιδόσεις τους, επιτυγχάνοντας παράλληλα σημαντικές μειώσεις κόστους.






«Είμαστε ικανοποιημένοι που μέσω της συνεργασίας αυτής προσφέρουμε την πολυσημειακή τεχνολογία πρόσβασης της εταιρείας και στην Ελληνική αγορά. Το WiBAS ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της Rolaware για υψηλής ταχύτητας και κορυφαίας ποιότητας δικτυακές υποδομές. Είμαστε έτοιμοι να ενισχύσουμε σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Rolaware αλλά και να επεκτείνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας», δήλωσε ο κ. Χρήστος Ξυνογαλάς, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.


NAFTEMPORIKI.GR
Στο πλαίσιο της σύμβασης, η Intracom Telecom θα παρέχει το πρωτοποριακό σύστημα WiBAS, δίνοντας στην Rolaware τη δυνατότητα να προσφέρει ευρυζωνικές ασύρματες υπηρεσίες πρόσβασης σε πελάτες της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Χανιά και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.