e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις κάρτες διαρκείας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενόψει της νέας αθλητικής σαιζόν εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των καρτών διαρκείας. Αντιλαμβανόμενη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τη χώρα οφείλει να προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων και ευθυγραμμιζόμενη με τη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, ανακοινώνει τη μείωση των τιμών για τους περσινούς κατόχους Κάρτας Διαρκείας για το σύνολο των θυρών του γηπέδου, με την εξαίρεση των διακεκριμένων θυρών.







Συγκεκριμένα οι κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας της περιόδου 2009-10 που θα προχωρήσουν σε ανανέωση της Κάρτας τους το 2010-11, θα επωφεληθούν από τα παρακάτω προνόμια:






-Έκπτωση Ανανέωσης 20%, διπλάσια από πέρυσι (εξαιρούνται οι θύρες 9, 29 και VIP όπου ισχύει έκπτωση 10%)






-Διατήρηση της ίδιας θέσης, για το «γούρι»






-Διπλές συμμετοχές για την κλήρωση με δώρα –μεταξύ άλλων ένα SUZUKI ADDRESS 125cc, ένα τριήμερο στην EuroDisney και άλλα πολλά δώρα! Όσοι μάλιστα ανανεώσουν ηλεκτρονικά την Κάρτα τους κερδίζουν 20 επιπλέον συμμετοχές για την κλήρωση!






Tα παραπάνω προνόμια αφορούν αποκλειστικά τους κατόχους Κάρτας Διαρκείας της περσινής περιόδου 2009-10 και θα ισχύουν από την Παρασκευή 25 Ιουνίου έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου - για τα σημεία πώλησης και έως την Κυριακή 18 Ιουλίου - για τις ηλεκτρονικές ανανεώσεις.






Από την Τετάρτη 21 Ιουλίου οι Κάρτες Διαρκείας θα διατίθενται σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα http://www.pao.gr/el/






www.kathimerini.gr