e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Εως τις 10 Ιουλίου ανακοινώνεται ο διάδοχος του Ότο

Έως τις 10 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινώσει η ΕΠΟ το όνομα του νέου προπονητή που θα διαδεχθεί τον Ότο Ρεχάγκελ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Πρώτος υποψήφιος, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα, Φερνάντος Σάντος, όπως επιβεβαιώνει και η ΕΠΟ.


Δεδομένου ότι στις 3 Σεπτεμβρίου η «γαλανόλευκη» ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του EURO 2012, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο κι έτσι εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου αναμένεται να γίνει γνωστός ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε στους διεθνείς την απόφασή του να αποχωρήσει από το «τιμόνι» της εθνικής, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής πτήσης προς το Ντέρμπαν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια ωραία εμπειρία αυτά που ζήσαμε».


Η αποστολή θα μεταβεί από το Ντέρμπαν στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου έχουν καταλύσει τα συγγενικά πρόσωπα των μελών της, ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης (01:00) είνα προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Ελλάδα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γερμανός δεν θα επιστρέψει με την αποστολή, καθώς στη Νότια Αφρική βρίσκονται η σύζυγός του, Μπεάτε, και ο γιός του.


NAFTEMPORIKI.GR