e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Χρυσοχοΐδης: Στοίχημα φέτος να μην καούμε

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Υποδεχόμενος τον κ. Χρυσοχοΐδη, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την χθεσινή αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού στο Λιμάνι της Πάτρας.


"Πήγα χθες αιφνιδιαστικά, χωρίς κανέναν, μόνος μου, στην Πάτρα, για δω τι γίνεται στο λιμάνι. Διότι στο λιμάνι υπάρχει μεγάλη κρίση με τους μετανάστες. Αποφασίσαμε να κλείσουμε την έξοδο της χώρας για να στείλουμε ένα μήνυμα στους διακινητές, ότι "δεν θα περάσετε από την Ελλάδα, διακινώντας παράνομα κόσμο. Και νομίζω ότι πάει καλά", απάντησε ο κ. Χρυσοχοΐδης.






Κατά την ίδια επίσκεψη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε ακόμη στην έδρα της Πυροσβεστικής. Αναφερόμενος στον κίνδυνο πυρκαγιών κατά την θερινή περίοδο, εξέφρασε την αισιοδοξία του, αλλά έκανε λόγο και για "στοίχημα".






"Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Είναι ένα στοίχημα φέτος να μην καούμε, να μην ξαναπάθουμε ζημιές, όπως αυτές που πάθαμε τα προηγούμενα χρόνια. Και θα είναι αυτό μια μεγάλη επιτυχία αν το κατορθώσουμε όλοι μαζί", δήλωσε και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά των εθελοντών.






"Προς την κατεύθυνση αυτή δουλεύουν και οι πυροσβέστες, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός κόσμου από τον εθελοντισμό, ο οποίος όλο και αυξάνεται", επισήμανε.






Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για θέματα που αφορούν την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, η οποία, όπως είπε, " τον τελευταίο καιρό μειώνεται σημαντικά, με μεγάλες προσπάθειες στην εμφανή αστυνόμευση, αλλά και με τη νέα υπηρεσία δίωξης του εγκλήματος", καθώς και για "το μεγάλο στοίχημα του φετινού καλοκαιριού να προστατεύσουμε το φυσικό μας περιβάλλον, τα δάση μας και τον δασικό μας πλούτο, έτσι ώστε στο τέλος της περιόδου να μην υποστούμε και άλλες καταστροφές στο φυσικό μας περιβάλλον", αλλά και για τα θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και την προστασία των συνόρων.
 
Nooz.gr