e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

"Ποδοσφαιρικά πορτραίτα" της Μ. Βαλυράκη στην Φλωρεντία

"Ποδοσφαιρικά πορτραίτα" της Μ. Βαλυράκη στην 
Φλωρεντία

Στην πόλη που σπούδασε και λατρεύει εγκαινίασε ακόμα μια έκθεση της η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη. Απο την Παρασκευή 11 Ιουνίου , φιλοξενείται η έκθεση με τίτλο : «Ποδοσφαιρικά Πορτραίτα», στην οποία η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη παρουσιάζει σειρά από αθλητικά της έργα με θέμα το ποδόσφαιρο, μαζί με τη σειρά των έργων footballers του μεγάλου Ιταλού ζωγράφου Renato Guttuso (1911-1985). H έκθεση εγκαινιάστηκε παρουσία πολλών γνωστών προσωπικοτήτων, ανάμεσα στους οποίους...


...η Πρόξενος της Φλωρεντίας Pegky Petrakakos μαζί με το συζυγό της, τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Παπανδρέου, ο γνωστός Ιταλός τεχνοκριτικός Giuliano Serafini, οι γκαλερίστες και επιχειρηματίες Francesco και Patricia Ciani, οι καλλιτέχνες Olivia Magris, Dino Boschi, Lorenzo Perrone και Frank O’, οι εκπρόσωποι της οικογένειας Ferragamo Matteo Affortunati και Nicola Pardini κλπ.  Η έκθεση πραγματοποιείται στην Φλωρεντία της Ιταλίας στην FRASCIONE ARTE Gallery των γνωστών dealers και συλλεκτών έργων τέχνης του XV και XVII αιώνα, Federico και Sasha Gandolfi-Vannini. Τα εγκαίνια έγιναν με την ευκαιρία της έναρξης του 19ου παγκοσμίου κυπέλλου Mundial 2010 και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουλίου 2011.
H Mίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη, μαθήτρια του Γιάννη Μόραλη, αριστούχος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών του Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακές σπουδές και καριέρα στην Ιταλία, έχει τιμηθεί 2 φορές με το βραβείο “Guirlande D’ Honneur” του FICTS Festival του Μιλάνου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας.
 


Πηγή: gossip-tv.gr