e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Τι θα γίνει απόψε στο ΣΕΦ;


Συνέχεια η στέψη για τον Παναθηναικό;
Μέσα σε ένα κλίμα που «μυρίζει» μπαρούτι ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό της Α1 του μπάσκετ. Τα όσα έγιναν στη διάρκεια του τρίτου αγώνα, τα όσα ακολούθησαν μετά το ματς και οι ανακοινώσεις του Ολυμπιακού,έχουν φορτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα.






Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την ισοφάριση (2-2) για να επιστρέψουν για τρίτη φορά στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει από τώρα την σειρά και να μην μπει στην αγχωτική διαδικασία του πέμπτου αγώνα. Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο για πρώτη φορά φέτος, ενώ η Αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα, λόγω της σημασίας, αλλά και της έντασης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες...






Στα αγωνιστικά, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει στη διάθεσή του τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος δεν έβγαλε ολόκληρη την τελευταία προπόνηση, αλλά θα είναι κανονικά στην 12άδα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει να πονάει, αλλά θα δώσει το «παρών» για όσο διάστημα μπορεί...






Στον Παναθηναϊκό, η αποφασιστικότητα ξεχειλίζει και άπαντες θέλουν να τελειώσουν την σειρά. Οι «πράσινοι» έχουν... σύμμαχο την παράδοση που τους θέλει να φεύγουν νικητές από το ΣΕΦ μία φορά κάθε χρόνο. Τα τελευταία 6 χρόνια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν αναμετρηθεί 18 φορές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο του Κυπέλλου, της κανονικής περιόδου και των πλέι οφ και η αλήθεια είναι ότι οι "πράσινοι" έχουν ένα σημαντικό... ρεκόρ!






Οσο και αν ψάξουμε δεν μπορούμε να αναζητήσουμε κάποια άλλη ομάδα η οποία έχει ρεκόρ 8 νικών σε 18 αγώνες απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ μέσα σε 6 χρόνια! Μόνο ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να σημειώσει τόσες νίκες στο "σπίτι" του αντιπάλου του.






Στα αγωνιστικά, Ο ήρωας του τρίτου αγώνα ακολούθησε θεραπευτική αγωγή και στη συνέχεια προπονήθηκε. Βεβαίως, οι πόνοι στο ισχίο εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν, αλλά ο Σπανούλης -όπως απέδειξε και στον τρίτο αγώνα- δεν είναι απ' εκείνους που... χάνουν ματς τα οποία κρίνουν τίτλο. Φυσικά ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού, αν και δεν είναι 100% έτοιμος, θ' αγωνιστεί κανονικά στην αποψινή αναμέτρηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
αποψινού τρίτου τελικού θα είναι οι Βορεάδης, Γκόντας και Κορομηλάς.




«Τυχεροί» διαιτητές του αποψινού τρίτου τελικού θα είναι οι Βορεάδης, Γκόντας και Κορομηλάς.






http://www.sentragoal.gr/