e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία Χατζηκωστή

Τεράστιο είναι το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τη δική που αφορά στη δολοφονία του Διευθύνοντος Συμβούλου της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Άντη Χατζηκωστή που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Αρκετά έντυπα τύπου tabloid αλλά και Lifestyle περιοδικά έχουν στείλει δημοσιογράφους και ανταποκριτές στην Κύπρο, ενώ σημαντικό ρόλο στις πληροφορίες αναμένεται να παίξουν δημοσιογράφοι...








των αγγλόφωνων εφημερίδων οι οποίοι θα ενημερώνουν με ρεπορτάζ τα ξένα έντυπα. Πάντως ήδη κάποιοι έχουν προχωρήσει σε συνεντεύξεις ατόμων που γνώριζαν τόσο τον Άντη Χαζτηκωστή όσο και την Έλενα Σκορδέλλη. Η δίκη αρχίζει αύριο Δευτέρα 7 Ιουνίου ενώ μεταξύ των μαρτύρων θα περάσουν για να παραθέσουν τη μαρτυρία τους και γνωστοί δημοσιογράφοι καθώς και άλλοι παράγοντες από τον κλάδο των Μέσων Ενημέρωσης.










Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι κατηγορούμενοι Έλενα Σκορδέλλη, Τάσος Κρασοπούλης και Ανδρέας Γρηγορίου «σε άγνωστη ημερομηνία μεταξύ 1.12.2009 και 25.12.2009 στα Πέρα Ορεινής της επαρχίας Λευκωσίας, συνωμότησαν μεταξύ τους και με τον Θεοφάνη Χατζηγεωργίου από την Ανθούπολη να φονεύσουν τον Αντη Χατζηκωστή, τέως από την Εγκωμη». Επίσης, «οι κατηγορούμενοι την 11η Ιανουαρίου 2010 στην Έγκωμη της επαρχίας Λευκωσίας, μαζί με τον Θεοφάνη Χατζηγεωργίου από την Ανθούπολη και τον Γρηγόρη Ξενοφώντος από τη Λευκωσία, εκ προμελέτης και με παράνομη πράξη επέφεραν τον θάνατο του Αντη Χατζηκωστή, τέως από την Εγκωμη». "










http://www.showbiz.com.cy/