e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αισχροκέρδεια απο SPAR ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και απο τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ

Να γιατί είναι...κεφάτος ο Βερόπουλος!
Καταγγελία-φωτιά για τον Κωτσόβολο
Είναι αλήθεια οτι πολλές αλυσίδες καταστημάτων αισχροκερδούν σε βάρος του ελληνα καταναλωτή. Η αποκάλυψη της press time, μέσα απο επίσημη έρευνα  για τις διαφορές τιμών που έχουν τα super market SPAR Βερόπουλος-μέχρι και 325% ακριβότερα στην Ελλάδα απ ότι στην Σλοβενία- έρχονται να προστεθούν πολλά ακόμα κρούσματα . Ο Βερόπουλος  και όλοι οι άλλοι
ιδιοκτήτες μεγάλων καταστημάτων που αιχροκερδούν σε βάρος μας πρέπει να ελεγχθούν. Να εξηγήσουν γιατί στα καταστήματα που οι ίδιοι διατηρούν σε άλλες χώρες της Βαλκανικής τα προιόντα τους τα προσφέρουν φτηνότερο. Η εθύνη της υπουργού Λούκας Κατσέλη είναι μεγάλη ,όπως και το χρέος της απέναντι στον καταναλωτή.
Πέρα απ αυτό όμως απ αυτό το μετερίζι θα καταγγέλουμε όλες τις περιπτώσεις αισχροκέρδειας που μας αναφέρουν ή καταφέρνουμε απο πρώτο χέρι να συγκεντρώσουμε . Οπως για παράδειγμα την περίπτωση με τον Κωτσόβολο. Σ΄ε΄να "ανώνυμο" μαγαζί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ένα κομπιούτερ  TOSHIBA (ΝΒ200)πωλείται μόλις 230 ευρ΄΄ω. Ο Κωτσόβολος το διαθέτει 430 ευρώ. Γιατί, αφού δεν έχει καμμία διαφορά ούτε στα προγράμματα,ούτε πουθενά αλλού.