e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... η θέση της Τζούλιας για τη Τζάκρη

Λάδι βγήκε η Τζάκρη που διόρισε το μισό σόι της και η Βουλή αντί να την διώξει με κλοτσιές -ασχολείται μόνο με την Τζούλια (...αναμενόμενο) LAST_UPDATED2 Τρίτη, 25 Μάιος 2010 23:12 Τρίτη, 25 Μάιος 2010 23:05 Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Λάδι βγήκε η Τζάκρη που διόρισε το μισό σόι της και η Βουλή αντί να την διώξει με κλοτσιές -ασχολείται μόνο με την Τζούλια
(...αναμενόμενο )Πρωτοκλασσάτος συντηρητισμός για άλλη μια φορά ,λάδι βγήκε η Τζάκρη η ψηφοθήρας ,η οποία δεν δίστασε να διορίσει όχι το μισό αλλά ολόκληρο το σόι της ...Ελλάδα ,ως πότε θα την πλήρώνουν αθώοι και θα γλυτώνουν το εδώλιο οι πραγματικοί ένοχοι για την σημερινή κατάσταση της χώρας .Δεν φωτογραφίζω μόνο την Τζάκρη ως φταίχρα αλλά ευθύνεται και αυτή ...κάντε κάτι εάν θέλετε να σώσετε την χώρα .Η κατάσταση είναι μονόδρομος ,μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Νομίζετε ακόμα πως είστε κοτσαμπάσηδες και τσιφλικάδες .Η Ελλάδα δεν είναι κτήμα σας .Κύριε Παπανδρέου για εξυγίανση μιλήσατε ,τώρα γιατί κάνετε την πάπια .Το tzoulia.net δεν πρόκειται να χαιδεύσει τα αυτιά κανενός ,έγκυρη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο .Εμείς θα είμαστε εδώ να κατακρίνουμε τις δυσλειτουργίες του συστήματος και όποιον πάρει ο χάρος .Δώστε λύση τώρα στο αδιέξοδο ας παραιτηθεί η Τζάκρη τώρα /...δεν είναι η λύση αυτή είναι όμως μια αρχή .Νίκος Κωστόπουλοςυποψηφιος συνεργατης του tzoulia.netΠρωτοκλασσάτος συντηρητισμός για άλλη μια φορά, λάδι βγήκε η Τζάκρη η ψηφοθήρας , η οποία δεν δίστασε να διορίσει όχι το μισό αλλά ολόκληρο το σόι της ... Ελλάδα ως πότε θα την πλήρώνουν αθώοι και θα γλυτώνουν το εδώλιο οι πραγματικοί ένοχοι για την σημερινή κατάσταση της χώρας.



Δεν φωτογραφίζω μόνο την Τζάκρη ως φταίχρα αλλά ευθύνεται και αυτή ...κάντε κάτι εάν θέλετε να σώσετε την χώρα. Η κατάσταση είναι μονόδρομος, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Νομίζετε ακόμα πως είστε κοτσαμπάσηδες και τσιφλικάδες. Η Ελλάδα δεν είναι κτήμα σας. Κύριε Παπανδρέου για εξυγίανση μιλήσατε, τώρα γιατί κάνετε την πάπια. Το tzoulia.net δεν πρόκειται να χαιδεύσει τα αυτιά κανενός, έγκυρη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.




Εμείς θα είμαστε εδώ να κατακρίνουμε τις δυσλειτουργίες του συστήματος και όποιον πάρει ο χάρος. Δώστε λύση τώρα στο αδιέξοδο ας παραιτηθεί η Τζάκρη τώρα ...δεν είναι η λύση αυτή είναι όμως μια αρχή.






 tzoulia.net