e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Σπείρα «ξαφρίζει» τους επιβάτες του μετρό

72 πορτοφολάδες… ταχυδακτυλουργοί έγιναν «τσακωτοί» στον ΗΣΑΠ μετά από σωρεία «αρπαγών».


Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι... προτροπές στους χρήστες του μετρό και του ΗΣΑΠ να προσέχουν τα πράγματα τους. Αυτό δεν πτόησε καθόλου μια σπείρα «μακρυχέρηδων» από το να δρουν ανενόχλητοι εδώ και πέντε μήνες με την βοήθεια μάλιστα ενός σεκιούριτι που εργαζόταν στον Ηλεκτρικό!

Σύμφωνα με τις αρχές συνελήφθησαν 56 άνδρες και 16 γυναίκες από την Ρουμανία και την Βουλγαρία, που τους τελευταίους πέντε μήνες είχαν «ξαφρίσει» εκατοντάδες επιβάτες. Πρόκειται για σπείρα που δρούσε στον Ηλεκτρικό έχοντας αφετηρία τον σταθμό της πλατείας Βικτωρίας.

Παριστάνοντας τις περισσότερες φορές τα ερωτευμένα ζευγάρια, έμπαιναν στα βαγόνια και με ξυραφάκι έσκιζαν τσάντες και τσέπες, έπαιρναν κινητά και πορτοφόλια και γινόντουσαν «Λούηδες». Σε κάθε «βάρδια» μάλιστα έμπαιναν γύρω στα 8 – 10 άτομα.

Συνεργός τους ήταν ένας 26χρονος υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι που τους παρείχε, με το αζημίωτο πάντα, πληροφορίες για την παρουσία αστυνομικών, καθώς εργαζόταν για την φύλαξη του σταθμού του ΗΣΑΠ στην στάση της πλατείας Βικτωρίας.

Οι αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή ενός μηχανοδηγού του ΗΣΑΠ στην σπείρα, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμένουν ασύλληπτα μέλη της σπείρας.

Γύρω στα 45 πορτοφόλια βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων (άδεια φυσικά) κοντά στον Ηλεκτρικό.

Για αυτό αν δείτε «ερωτευμένα» ζευγάρια που θέλουν να εκδηλώσουν το… πάθος τους δίπλα σας μακριά!!

Πηγή: prionokordela