e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Mη χάσετε αύριο την PRESS time.Τη μοναδική ελεύθερη και ανεξάρτητη εφημερίδα

Αυτό το Σάββατο



Η Press Time αποκαλύπτει










-Οι διαδρομές του σκανδάλου της Siemens και του ατέλειωτου λαδώματος. Γιατί άνοιξε ξαφνικά το στόμα του ο άνθρωπος του Σημίτη. Πού πήγαν τα 10 εκατομμύρια μάρκα; Θα κουκουλώσει η ομολογία του Μαντέλη τις μίζες των 10 πολιτικών; Πώς το «συνεταιράκι» του Τόμπρα «ξεπούλησε» στους Γερμανούς και την Ιντρακομ τις επικοινωνίες. Ποιοι έχουν την ευθύνη για την ατιμωρησία.











-Αποκλειστικό: Φάκελος- μυστήριο έκανε «φτερά» από την Ιερά Σύνοδο! Ποιος τον έκλεψε και γιατί; Τρέχει και δε φτάνει ο Ιερώνυμος.














-Πιθανή η ποινική δίωξη του Σανιδά για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Ξηλώνεται άλλη μία εισαγγελέας. Τι τους χρεώνεται.










-Μετατίθεται η ηρωική δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου και η Διαμαντοπούλου καλύπτει τη Δραγώνα. Πώς κατάφεραν να «φάνε» τη Νικοπούλου και νέες κατηγορίες- «φωτιά» από τον πανεπιστημιακό Γιώργος Παύλου κατά του Υπουργείου Παιδείας.










Press Time


Διαβάστε ακόμα από την πολιτική










-Όλες οι κινήσεις και το παρασκήνιο για το νέο κόμμα της Ντόρας. Ποια στελέχη έχει μαζί της η Μπακογιάννη.










-Καταγγελίες σοκ για το… τηλέφωνο του πρωθυπουργού. Ο Πάνος Καμμένος μιλά στην Press Time για «απομακρυσμένα κέντρα» που μπορούν να παρακολουθούν και τον Παπανδρέου.










Press Time


Διαβάστε ακόμα:










-Ο Παύλος Γερουλάνος ξεκαθαρίζει στην Press: «Δεν κόβω τη Eurovision». Εξηγεί για τις περικοπές. Ακόμα, οι σημαντικότεροι Έλληνες συμμετέχοντες του διαγωνισμού μιλάνε για τη Eurovision.










-Πώς θησαυρίζει η μαφία των σούπερ μάρκετ. Τα «καρτέλ» που εκτινάσσουν τις τιμές στα ράφια, το σχέδιο της κυβέρνησης και οι έφοδοι των «Ράμπο» της Αντιμονοπωλιακής.










-Έρχεται στο φως η μεγάλη λοβιτούρα με τα ιατρικά υλικά. Πώς πλούτισαν προμηθευτές και υπάλληλοι βάζοντας καπέλα ως και 780% στα δημόσια νοσοκομεία.










-Πολυμετοχικές ευθύνες και αδιέξοδα σε Παναθηναϊκό- Ολυμπιακό. Ο «βάζελος» και ο «γάβρος» γράφουν για την κρίση στο Τριφύλλι και το Θρύλο.










-Πώς το κράτος και τα μικροσυμφέροντα βάζουν «λουκέτο» σε χιλιάδες βιομηχανίες στην Ελλάδα. Διώχνουμε τους επενδυτές και τους στέλνουμε στα Σκόπια και την Τουρκία!










SPORT










-Διεθνής παροξυσμός με το Νίνη. Από τα top ονόματα του Μουντιάλ ο μικρός, τζογάρουν στο όνομά του ξένοι μάνατζερς. Κινδυνεύει να… ξεμείνει από παίκτες στον Ολυμπιακό. Αποχωρεί μια ολόκληρη εντεκάδα. Με συνταγή 2004 πάει στο Μουντιάλ ο Ρεχάγκελ.


















Press Time


Στα περίπτερα


Ο Τύπος έχει όνομα










Press Time


Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις