e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

H Google προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο internet

Η Google προσφέρει στους χρήστες στην Ινδία δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi) μέσω φορητών συσκευών, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τη χρήση του Google+, καθώς και του YouTube.


Η υπηρεσία θα παρέχεται από την O-Zone Networks και θα διαρκέσει αρχικά για τρεις μήνες. Θα επιτρέπεται η απεριόριστη χρήση του Google + και 10 λεπτά δωρεάν πρόσβαση στο YouTube την εβδομάδα. Για οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα η πρόσβαση θα γίνεται μόνο με πληρωμή. Η O-Zone Networks βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία συζητήσεων με τη Google για να συνάψουν ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο.

Η πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό στην Ινδία είναι λιγότερο από 10%, γεγονός που κάνει την O-Zone, να παραμένει βασικός πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας στη χώρα.

Η Google είχε μεγάλη επιτυχία μέσα από τις πλατφόρμες κινητών τηλεφώνων στην Ινδία, όπου ισχυρίζεται ότι το 40% των αναζητήσεων και το 67% των ηλεκτρονικών συναλλαγών της προέρχεται από τους χρήστες αυτών των συσκευών.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία θα ενθαρρύνει την περαιτέρω χρήση του κινητού για πρόσβαση στο internet και θα ενισχύσει την εμπειρία του καταναλωτή κατά την χρήση του Google+ και του YouTube σε φορητές συσκευές.






Πηγή: www.secnews.gr