e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Απεργιακός πυρετός την Τρίτη


Στάσεις εργασίας στα μέσα μεταφοράς και 24ωρη απεργία στο μετρό θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, στο πλαίσιο της απεργίας που οργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ).

Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην πλ. Κλαυθμώνος, ενώ συγκέντρωση την ίδια ώρα στην Ομόνοια έχει προγραμματίσει το ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα:

Μετρό: 24ωρη απεργία.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων συνεδριάζουν από το πρωί της Δευτέρας για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς σύμφωνα με τους συνδικαλιστές το συγκεκριμένο μέσο "βρίσκεται υπό διάλυση", κυρίως εξαιτίας της σοβαρής έλλειψης προσωπικού που δεν τους επιτρέπει να εκτελέσουν με πλήρη ασφάλεια των πρόγραμμα των δρομολογίων.

ΗΣΑΠ: Σε στάσεις εργασίας προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι. Την τελική απόφαση θα λάβουν τη Δευτέρα.

Λεωφορεία/τρόλεϊ: Στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 07:30 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Τραμ: Στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του προαστιακού από τις 05:00 έως τις 07:00, από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα.

Επίσης, οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων ενώσεων του Τύπου και των ΜΜΕ συμφώνησαν κατά τη συνεδρίαση του διασωματειακού τους οργάνου να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία (Τρίτη - Τετάρτη), την οποία έχουν ήδη κηρύξει οι ομοσπονδίες τους (ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ).
nooz.gr