e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Το νέο σπιτικό του William και της Catherine

Έτοιμοι να μετακομίσουν στο νέο τους σπιτικό, στο παλάτι του Kensington είναι ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Catherine. Ο William μεγάλωσε εκεί ως παιδί, μαζί με τον αδερφό του Harry, τον πατέρα του Κάρολο και την πριγκίπισσα Diana, ενώ έχει ανακαινιστεί πλήρως για να ταιριάζει στα γούστα του ζευγαριού. 
Το παλάτι βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, σε μια περιοχή που περιγράφεται ως 'η λεωφόρος των δισεκατομμυρίων'. Διαθέτει πέντε δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και πέντε δωμάτια υποδοχής και είναι τριγυρισμένο από κήπους 1.100 στρεμμάτων. Γείτονες του ζευγαριού θα είναι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Kent.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν θα έχει όλο το παλάτι για την 'πάρτη' του. Σύμφωνα με το περιοδικό People, William και Catherine θα μείνουν σε ένα ιδιαίτερα μοντέρνο διαμέρισμα-σουίτα με δυο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο και τα έπιπλα έχουν ήδη μεταφερθεί στην καινούρια τους κατοικία.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο William και η Catherine θα διατηρήσουν το σπίτι τους στην επαρχία Anglesey, κοντά στη βάση όπου υπηρετεί ο πρίγκιπας, όμως, η κατοικία τους στο Λονδίνο θα είναι το Kensington.
nooz.gr