e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Οι ιδιοκτήτες ταξί άνοιξαν μπάρες και περιμένουν Ραγκούση

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί με αιφνίδιες κινήσεις που αποφασίζονται τις πρωινές ώρες. Εκεί όμως που τους κατηγορούσαν για παρεμπόδιση τουρισμού, τώρα διαμαρτύρονται ανοίγοντας μπάρες των κομβικών σημείων των αυτοκινητόδρομων και αφήνουν τους ταξιδιώτες να διέρχονται ελεύθερα. Σήμερα Παρασκευή ήδη 500 ιδιοκτήτες ταξί βρίσκονται στα διόδια της Ελευσίνας και σηκώνουν τις μπάρες ούτως ώστε να περνούν ελεύθερα τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Το ίδιο ακριβώς συνέβη , μέχρι τις 10:30 και στην έξοδο Κύμης στην Αττική Οδό.

Επίσης 200 ιδιοκτήτες ταξί έχουν συγκεντρωθεί στα διόδια Αφιδνών, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, και έχουν σηκώσει τις μπάρες.

Ανάλογες κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στα διόδια Καλαμακίου και στο Ζευγολατιό, στην Κορινθία, στα διόδια Νεστάνης στην Αρκαδία και στα διόδια Μαλγάρων στην Θεσσαλονίκη όπου έχουν συγκεντρωθεί 500 ταξί. Παράλληλα μια ομάδα 50 αυτοκινητιστών ξεκίνησε πριν λίγη ώρα από Θεσσαλονίκη με προορισμό το Κιλκίς.

Ακόμη στη Κρήτη αυτοκινητιστές έχουν αποκλείσει τις εισόδους των εφοριών σε Σητεία, Ιεράπετρα και Χανιά.

Στη δυτική Ελλάδα 75 ιδιοκτήτες ταξί με τα οχήματα τους στις 9.30 απέκλεισαν την εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο 90ο χιλιόμετρο, στο ύψος του κόμβου Λαστέϊκα.
dealnews.gr