e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

''Καυτό'' video με τη Merilyn Monroe;


Είναι ή δεν είναι η Merilyn Monroe; Ο κάτοχος του 6,5 λεπτών video που δείχνει την Merilyn (ή κάποια... σωσία της) να κάνει sex πριν ακόμα κλείσει τα 21 της χρόνια, ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για την διάσημη star και ζητάει 500.000 δολάρια για να το ''χαρίσει'' σε κάποιον άλλον...Ο Ισπανός συλλέκτης Μικέλ Μπάρσα, που ζει στην Αργεντινή, έχει πραγματικά στα χέρια του έναν ''θησαυρό''. Αρκεί να καταφέρει να πείσει τους υποψήφιους αγοραστές ότι το εν λόγω video είναι αυθεντικό.

Το tape έχει γυριστεί πριν από το 1947, άρα πριν η Merilyn ενηλικιωθεί και πολύ πριν γίνει διάσημη, και τη δείχνει (εάν είναι αυτή) να κάνει sex με άγνωστο άνδρα.

Είναι η δεύτερη φορά που ένα τέτοιο video βγαίνει στη δημοσιότητα. Το 2008 είχε κυκλοφορήσει ένα άλλο tape με την νεαρά Merilyn να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν άνδρα. Αυτό θεωρήθηκε αυθεντικό και πουλήθηκε έναντι αδράς αμοιβής σε συλλέκτη, που δεν προχώρησε σε δημοσιοποίησή του ή περαιτέρω εκμετάλλευση του.

Τώρα ο Μπάρσα ζητάει το ευτελές ποσό των 500.000 δολαρίων για να το... αποχωριστεί. Αλλά ήδη έχει έρθει αντιμέτωπος με εμπόδια... Όπως η εκτίμηση φανατικού συλλέκτη αντικειμένων της Monroe, που κυριολεκτικά τον ''αδειάζει''! ''Αυτή δεν είναι η Μέριλιν. Το πηγούνι της δεν είναι το ίδιο, τα χείλη της επίσης, τα δόντια δεν είναι της Μέριλιν.'' επισημαίνει.

Τι να σας πούμε τώρα κι εμείς; Μήπως άλλωστε έχετε 500.000 δολάρια για να το αγοράσετε;
nooz.gr