e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Στην αγορά της Τσεχίας η Intralot

Την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην Τσεχία γνωστοποίησε ο όμιλος Intralot, υλοποιώντας συμφωνία συνεργασίας με τη "Fortuna Sazkova Kancelar a.s.", θυγατρική του ομίλου Fortuna Entertainment N.V., (Fortuna), μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης, η οποία διαθέτει σημεία πώλησης στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου διαχείρισης και υποστήριξης, που υπέγραψαν τα δύο μέρη, η Intralot ανέλαβε να παράσχει στη Fortuna το κεντρικό σύστημα, LOTOS™ O/S, τις τερματικές μηχανές, καθώς και επιπρόσθετες υπηρεσίες. Η Intralot αναμένεται να ολοκληρώσει την εγκατάσταση των τερματικών, εντός του 2012.



H INTRALOT παρείχε το κεντρικό σύστημα και θα προμηθεύσει σταδιακά έως 3.500 τερματικά για τη λειτουργία μίας ευρείας γκάμας τυχερών παιχνιδιών (αριθμοπαιχνίδια, παιχνίδια γρήγορων κληρώσεων και στιγμιαία λαχεία). Η έναρξη της λειτουργίας πραγματοποιείται σήμερα, με περισσότερα από 700 σημεία πώλησης ήδη σε λειτουργία, τα οποία αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1.000 σε μερικές εβδομάδες. Όπως ανακοινώθηκε, το συμβόλαιο έχει δεκαετή διάρκεια.
dealnews.gr