e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής "βλέπει" το Βερολίνο




Την αισιοδοξία της ότι κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Πέμπτης οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα καταλήξουν σε ένα καλό αποτέλεσμα για την Ελλάδα, εξέφρασε η γερμανική κυβέρνηση, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

"Η γερμανική κυβέρνηση θα συμμετάσχει (σσ. στις συνομιλίες) σε όλα τα επίπεδα και με όλες της τις δυνάμεις για να προετοιμαστεί ένα καλό αποτέλεσμα για την Πέμπτη, ένα αποτέλεσμα άξιο να παρουσιαστεί, το οποίο θα δώσει ένα ισχυρό και σαφές μήνυμα στις αγορές", δήλωσε ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάϊμπερτ.

Πρέπει την Πέμπτη "να οριστούν με ακρίβεια οι βασικές αρχές ενός προγράμματος για την Ελλάδα, και αυτό είναι που περιμένουν όλοι από εμάς", είπε ο κ. Ζάϊμπερτ.


Ωστόσο, "δεν πρέπει να περιμένουμε ότι η Πέμπτη θα φέρει μια λύση για όλα τα προβλήματα", τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωζώνη, προειδοποίησε, τονίζοντας ότι ένα νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα εκτιμάται ότι θα φέρει μια "ηρεμία" στις αγορές και θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο στη χώρα για την αποκατάσταση των δημοσίων οικονομικών της.
dealnews.gr