e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η Ελλάδα ενημερώνει τους φίλους στον κόσμο

Οι αιτίες που οδήγησαν τη χώρα μας στην οικονομική κρίση, τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της, η συμβολή του ελληνικού λαού στην έξοδο απ' αυτήν, καθώς και οι προοπτικές που υπάρχουν για την Ελλάδα, παραπείθονται σε ένα καλαίσθητο ενημερωτικό φυλλάδιο που κυκλοφόρησε ο Τομέας Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ.

Το φυλλάδιο απευθύνεται στους φίλους της Ελλάδας στον κόσμο, καθώς ο τρόπος με τον οποίο, εδώ και μήνες, πολλά ξένα ΜΜΕ, πολιτικοί και αναλυτές, επιτίθενται στην Ελλάδα, οδηγεί σε παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης και δημιουργεί ανησυχία και αμφιβολίες στους φίλους της Ελλάδας, όπως επισημαίνει από το Μόναχο ο Γραμματέας του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τάτσης.

«Στόχος του Τομέα Απόδημου είναι, μέσω του φυλλαδίου, που έχει μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες, αφενός να «μιλήσει» σε όσο το δυνατό περισσότερους αποδέκτες σχετικά με τον τιτάνιο και αξιόπιστο αγώνα που κάνει η πατρίδα μας και ο λαός μας για να βγούμε από την κρίση και αφετέρου να διαφυλάξει τη φιλική και αγαστή σχέση των συμπατριωτών μας με τους συμπολίτες τους στις τοπικές κοινωνίες», τονίζει ο κ. Τάτσης.

Στο πλαίσιο της πληρέστερης ενημέρωσης των φίλων της Ελλάδας στο εξωτερικό, ο Τομέας Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ παραθέτει στο φυλλάδιο πειστικά επιχειρήματα, απαντώντας σε καθημερινά ερωτήματα που έχουν προκαλέσει οι «αυτόκλητοι ειδήμονες της ελληνικής κρίσης», με αναφορές που ξεπερνούν την αντικειμενική παρουσίαση του προβλήματος. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «κερδοσκοπούν σε βάρος της Ελλάδας αυτοί που προκάλεσαν τη διεθνή κρίση, επιτιθέμενοι και στην Ευρωζώνη. Το Ομοσπονδιακό Ίδρυμα Εποπτείας Παρεχομένων Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (BaFin) έχει σύμφωνα με έκθεσή του προς το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, σαφείς ενδείξεις ότι οι κερδοσκόποι έχουν εντείνει τη δραστηριότητά τους σε βάρος της Ελλάδας».


dealnews.gr