e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ανανέωσαν το ραντεβού τους οι ιδιοκτήτες ταξί

Κανονικά διεξάγεται αυτή την ώρα η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, καθώς οι ιδιοκτήτες ταξί αποχώρησαν, ανανεώνοντας ωστόσο το ραντεβού τους για την Τρίτη στις 10 το πρωί, οπότε και προγραμματίζουν μηχανοκίνητη πορεία προς της Βουλή. Για μία ώρα η περιοχή της Πλατείας Συντάγματος ήταν αποκλεισμένη και στη γύρω περιοχή είχε σημειωθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Τα ταξί, παραταγμένα από τον Άγιο Σώστη έως τη λεωφόρο Αμαλίας και από την Αμερικανική Πρεσβεία έως το ξενοδοχείο "Χίλτον", είχαν μπλοκάρει την κυκλοφορία. Η "κάθοδός" τους στην πλατεία απετράπη από τα μπλόκα της αστυνομίας.


Όπως είναι γνωστό, οι ιδιοκτήτες ταξί αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους και ζητούν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, προκειμένου να θέσουν τις προτάσεις τους, ενώ για τις 10 το πρωί αύριο προγραμματίζουν συνάντηση έξω τα γραφεία τους επί της οδού Μάρνη 17, και μηχανοκίνητη πορεία προς τη Βουλή.

Οι «πορείες» διαμαρτυρίας των ταξί είχαν ξεκινήσει, νωρίτερα, από το λιμάνι Πειραιά και το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", και καθώς έρχονταν από την Αττική Οδό προς το κέντρο έμπαιναν από τις διάφορες εξόδους της Αττικής Οδού, Χολαργός, Κατεχάκη, Μεσογείων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συμφόρηση και σε εκείνα τα σημεία.
dealnews.gr