e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Jolie-Parker: Οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί!

Φαίνεται πως το φαινόμενο Carrie Bradshaw καλά κρατεί. Η Sarah Jessica Parker και η Angelina Jolie βρίσκονται και οι δύο στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood. Μάλιστα πέρασαν ηθοποιούς όπως τη Jennifer Aniston, τη Reese Witherspoon και τη Julia Roberts.Η Jolie και η Parker έβγαλαν 30 εκατομμύρια δολάρια η καθεμία στο διάστημα μεταξύ Μαΐου 2010 και Μαΐου 2011, αλλά για αρκετά διαφορετικούς λόγους. Το περιοδικό απέδωσε τα κέρδη στη Jolie από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε ταινίες δράσης όπως 'Salt'και 'The Tourist'. Η Parker από τη μεριά της έβγαλε τα εκατομμύρια τόσο από το 'Sex and the City', όσο και από τη δική της σειρά αρωμάτων.



Η Aniston και η Whiterspoon ακολουθούν με 28 εκατομμύρια δολάρια η καθεμία, παρά τις κακές κριτικές που έλαβαν οι ταινίες τους. Το 'The Bounty Hunter' με την Aniston και το 'How Do You Know' με την Whitherspoon, μπορεί να μην είχαν πολύ καλές τύχες, όμως αυτό δεν είχε επιπτώσεις στο πορτοφόλι των σταρ.

Ακολουθούν οι Julia Roberts και Kristen Stewart με 20 εκατομμύρια δολάρια η καθεμία, για τα 'Eat Pray Love' και 'Twilight: Eclipse' αντίστοιχα. Στη λίστα με τις ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς ανήκουν επίσης οι Katherine Heigl, Cameron Diaz, Sandra Bullock και Meryl Streep.
nooz.gr