e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ολοταχώς για συμμετοχή της ναυτιλίας στην ανάπτυξη

Ταύτιση απόψεων για την ανάγκη ενεργούς συμμετοχής των Ελλήνων εφοπλιστών στην εθνική προσπάθεια για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση διαπιστώθηκε σήμερα, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Χάρη Παμπούκη και του Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θ. Βενιάμη και του αντιπροέδρου Χ. Κανελάκη. Από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, εκδόθηκε η εξής σχετική ανακοίνωση: «Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, και ο αναπληρωτής υπουργός, Χάρης Παμπούκης, πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θ. Βενιάμη και τον Χ. Κανελλάκη, στο κτίριο του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στον Πειραιά (Ακτή Βασιλειάδη).


Κατά τη συνάντηση, υπήρξε ταύτιση απόψεων για την ανάγκη της ενεργούς συμμετοχής των Ελλήνων εφοπλιστών στην εθνική προσπάθεια για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση και την αναστήλωση της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοϊδης και ο κ. Παμπούκης επισήμαναν τη βούληση του υπουργείου να προχωρήσει στην ουσιαστική ενίσχυση και αναβάθμιση της ελληνικής ναυτιλίας με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα εξειδικευτούν και θα παρουσιαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα».
dealnews.gr