e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ενέσεις τεστοστερόνης κάνει ο Robbie Williams!


Ενέσεις... τεστοστερόνης κάνει εδώ και δύο χρόνια ο Robbie Williams! Όπως αποκάλυψε ο 37χρονος pop σταρ, επισκέφτηκε έναν γιατρό, ο οποίος του είπε ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης του είναι ίδια με εκείνα ενός άνδρα στην ηλικία των 100! Τώρα κάνει ενέσεις στον εαυτό του με μια ορμόνη κάθε δυο φορές την εβδομάδα!

"Για να σας πω όλη την ιστορία με λίγα λόγια, πήγα στο Los Angeles, βρήκα έναν γιατρό, για να μου δώσει μια HGH (Human Growth Hormone). Αυτή την ορμόνη την παίρνουν όλα τα μεγάλα αγόρια που ζουν στην Καλιφόρνια και τους κάνει αντι για 60, να δείχνουν 40 ετών. Βελτιώνει τα μαλλιά, το δέρμα, την όραση, την μνήμη. Μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, βέβαια, αλλά αποφάσισα να το ρισκάρω", ανέφερε ο Robbie στο περιοδικό Esquire.

"Έκανα εξετάσεις αίματος και όταν ξαναεπισκέφτηκα τον γιατρό μου είπε: 'δεν χρειάζεσαι HGH. Έχεις την τεστοστερόνη ενός άνδρα 100 χρονών!'. Τότε όλα άρχισαν να βγάζουν νόημα. Ήταν σαν επιφοίτηση εκείνη η μέρα", συνέχισε ο τραγουδιστής, ο οποίος από τότε ξεκίνησε να κάνει ενέσεις τεστοστερόνης κάθε δυο φορές την εβδομάδα, για να ανεβάσει τα χαμηλά επίπεδα. "Άλλαξε η ζωή μου. Αισθάνομαι ότι αναπνέω καινούριο αέρα", κατέληξε ο τραγουδιστής που πριν από ένα χρόνο παντρεύτηκε την Αμερικανίδα ηθοποιό Ayda Field.
nooz.gr