e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

«Κλείνουν» την ΕΠΟ για να φτιάξουν το ποδόσφαιρο

Αναστολή κάθε λειτουργίας της ΕΠΟ –με αφορμή τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου- ζήτησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Να αποφασίσουμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε» με αυτή του τη φράση κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ενώ έκανε λόγο για «ποδόσφαιρο των μπράβων, των στημένων αγώνων και των χουλιγκάνων».

Ο κ. Πιλάβιος επικαλούμενος μια σειρά άσχημων γεγονότων, όπως είναι και οι απειλές κατά της ζωής του, που κατήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες αλλά και τα τραγελαφικά συμβάντα στο χώρο της «στρογγυλής θεάς», έθεσε σε ψηφοφορία σε όλα τα μέλη-ενώσεις της ομοσπονδίας να ανασταλεί από την προσεχή Δευτέρα και μέχρι νεοτέρας κάθε λειτουργία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στην ομιλία του ο κ. Πιλάβιος είπε: «Πρέπει να κάνουμε άνοιγμα στην ποδοσφαιρική οικογένεια και την κοινωνία. Να διαλέξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι τι είδους ποδόσφαιρο θέλουν. Αν επιθυμούν το ποδόσφαιρο των μπράβων, των στημένων αγώνων και των χουλιγκάνων. Προτείνω και θέτω προς ψηφοφορία σε όλα τα μέλη-ενώσεις της ομοσπονδίας να ανασταλεί από την προσεχή Δευτέρα και μέχρι νεοτέρας κάθε λειτουργία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των κατά τόπους Ενώσεων».

Τέλος συμπλήρωσε «Το ελληνικό ποδόσφαιρο ή θα γίνει καλύτερο ή θα πεθάνει, τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο».
dealnews.gr