e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Διαδοχικές συναντήσεις πριν την «καταιγίδα»

Σε έκρυθμη κατάσταση το ΠΑΣΟΚ, που δέχεται το ένα χτύπημα με το άλλο


Σειρά συναντήσεων με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης πραγματοποιεί αυτή την ώρα στο γραφείο του στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου ενόψει της κρίσιμης συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται εδώ και περίπου μια ώρα στο γραφείο του στη Βουλή, όπου έχει συνάντηση με την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου η οποία του εξέφρασε τη στήριξή της.

Στο βιβλίο τον συναντήσεων έχουν περαστεί και η κα Λούκα Κατσέλη, ο κ. Χρήστος Παπουτσής, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης και ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Τι κρύβει η συνάντηση Παπανδρέου – Βενιζέλου

Βαρύνουσας σημασίας είναι η έκτακτη συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Η συνάντηση γίνεται λίγη ώρα πριν ο κ. Παπανδρέου μιλήσει στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται ήδη στο γραφείο του και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναχωρεί από το Υπουργείο Αμύνης, προκειμένου να μεταβεί στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, για να έχει μία κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί του.

Οι ραγδαίες εσωκομματικές εξελίξεις, με την κίνηση των βουλευτών να αμφισβητήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου και να ζητήσουν προς τούτο σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – που θα συνέλθει στις 4 το απόγευμα - έχει παγώσει προς το παρόν τις διεργασίες για τον ανασχηματισμό.
dealnews.gr