e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Για 150 εκατομμύρια πουλήθηκε η έπαυλη Spelling!

Επί δύο χρόνια προσπαθούσε η Candy Spelling, χήρα του διάσημου κινηματογραφικού παραγωγού Aaron Spelling, να πουλήσει την έπαυλη στην οποία κάποτε ζούσε με το σύζυγο και τα παιδιά τους στο Λος Άντζελες, αλλά δεν είχε βρει αγοραστή. Τώρα επιτέλους την πούλησε σε μια 22χρονη, στην τιμή των 150 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η έπαυλη, στην οποία η Tori Spelling έμεινε μέχρι τα 19 της χρόνια, εκτείνεται σε μια έκταση 57000 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει γήπεδο του τένις, πισινα, καθώς και μια σουίτα ονόματι 'πρίγκιπας Κάρολος', αφού σε αυτή είχε φιλοξενηθεί μια φορά ο βασιλικός καλεσμένος.

Αγοραστής είναι η 22χρονη κληρονόμος Petra Ecclestone, η πολύ λεπτή, πολύ ξανθιά και πολύ μαυρισμένη κόρη του δισεκατομμυριούχου αφεντικού της Formula 1, Bernie Ecclestone. Η Petra, η οποία φιλοδοξεί να γίνει σχεδιάστρια μόδας, αρραβωνιάστηκε πρόσφατα με τον επιχειρηματία James Stunt, με τον οποίο σκοπεύουν να παντρευτούν τον Αύγουστο.

Μετά το γάμο τους, το ζευγάρι θα περνάει το μισό χρόνο του στο νέο τους παλάτι και τον υπόλοιπο στο αξίας 90 εκατομμυρίων εξαόροφο σπίτι τους στο Λονδίνο! Σίγουρα πάντως διαθέτουν πολλούς χώρους για να διοργανώνουν ξέφρενα πάρτυ...
nooz.gr