e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Τα «φέσια» και τα χρέη των κομμάτων. Τα δάνεια- λαιμητόμος στις τράπεζες. Γιατί δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Διαβάστε μόνο στην PRESS τι χρωστά η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και οι… Οικολόγοι Πράσινοι.



-Δήλωση- σοκ του Κυριάκου Βελόπουλου για τους λαθρομετανάστες: «Όταν παραβιάζει κάποιος τα σύνορα της χώρας σου, ή τον συλλαμβάνεις, ή τον αφήνεις ελεύθερο ή τον πυροβολείς εάν δεν υπακούσει. Εφιαλτική έκθεση αμερικανικού ινστιτούτου προβλέπει εξέγερση των μεταναστών στην Αθήνα και ταραχές.


-Αποκάλυψη: Κομπίνα- «μαμούθ» στο ΙΚΑ. Υψηλόβαθμα στελέχη του, πλαστογραφούσαν τα πρακτικά των συνεδριάσεων για να πληρώνονται… έξτρα υπερωρίες. Τι λέει η έκθεση- «φωτιά» των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.


-Ύποπτο παιχνίδι με τον ξάδερφο της Νατάσας. Οι καταγγελίες του πρώην προέδρου του Invest in Greece, Χρήστου Παζαϊτη και τι απαντά ο ίδιος.


-Ελληνοτουρκική «ναυμαχία» για τις… τσιπούρες στα Ίμια. Καθημερινή η προκλητικότητα των γειτόνων και περίεργη σιωπή από τον Παπανδρέου στο Ερζερούμ.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-«Αρένα» η κυβέρνηση και εμφύλιος υπουργών για τα σκάνδαλα. Siemens, Βατοπέδι και εν όψει η ατιμωρησία.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Κολοκοτρώνης, Μπότσαρης, Μαυρομιχάληδες, Πετιμεζάς, απαντούν μέσω της PRESS στον Θόδωρο Πάγκαλο για τις δηλώσεις του ότι «οι επαναστάτες του 1821 ήταν ένα μάτσο αδαείς και αγράμματοι χωριάτες».


-Τα νταβατζηλίκια με τα δημόσια έργα. Πόσα πληρώνει παραπάνω το Δημόσιο, καθυστερήσεις μέχρι και… 19 χρόνια, «καπέλα» και κακοτεχνίες. Μια αποκαλυπτική έρευνα.


-Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος μιλά στην PRESS για τα ελληνικά ακίνητα της Κωνσταντινούπολης και τις πιέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πώς προσπαθεί η Τουρκία να αποφύγει τα 14 δισεκατομμύρια των αποζημιώσεων.


-Σε ποιον ανήκει το πάρκινγκ της πυλωτής; Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ακινήτων, Στράτος Παραδιάς, λύνει τις απορίες και τις… παρεξηγήσεις μετά την τελευταία απόφαση του Αρείου Πάγου.


-Κώστας Λουράντος: Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Γιατί λέει ότι ο κλάδος κατασυκοφαντείται.






SPORT


-Γιατί ο Βαλβέρδε επιλέγει… τσιγγούνικο μεταγραφικό πλάνο, οι μεγάλες προϋποθέσεις για να πουληθεί ο Παναθηναϊκός, ο δρόμος των «αιωνίων» στο final four και η οριστική ρήξη Γκέκα- Σάντος στην εθνική.








Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις