e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Τι κρύβεται πίσω από την εμμονή του Θόδωρου με τα θέματα της ΟΠΑΠ;

Ασφαλώς όχι το όψιμο ενδιαφέρον του για την σύμβαση ΟΠΑΠ-Ιντραλότ, αφού επί ημερών της κυβέρνησης στην οποία και ο ίδιος μετείχε, υπογράφηκε η τριετής παράταση-ανάθεση δίχως καν διαπραγμάτευση, ενώ τώρα που χρειάστηκε η αναγκαστική παράτασή της επί ένα χρόνο και διαπραγμάτευση έγινε και εξοικονόμηση 21 εκατ. ευρώ.Επειδή τα 10 ερωτήματα του ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος πολύ ντόρο (προσοχή: όχι Ντόρα) έκαναν τις τελευταίες ημέρες, τις διαβάσαμε μετά της δέουσας προσοχής και ανακαλύψαμε το οξύμωρο:


Κατηγορεί ο Θόδωρος την σημερινή διοίκηση της εταιρείας, επειδή προχωρά στην προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την επιλογή νέου παρόχου τεχνολογίας, δηλαδή, γιατί επέλεξε την πλέον διαφανή, αλλά και ενδεδειγμένη επιχειρηματικά, διαδικασία!

Την κατηγορεί, ακόμη, γιατί επέλεξε σύμβουλο για τη σύνταξη των προδιαγραφών του διεθνούς διαγωνισμού και την παρακολούθηση υλοποίησης της νέας σύμβασης (βέβαια, δείχνει να αγνοεί ότι κι αυτό έγινε κατόπιν κλειστού διεθνούς διαγωνισμού) και επιχειρεί να παραβλέψει ότι όλα αυτά έγιναν μέσα σε έξη μήνες, αφού επί δυόμισι χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις, δεν είχαν κάνει απολύτως τίποτα!

Κι επειδή, όπως λέει ο λαός, «κάποιο λάκκο έχει η φάβα» ψάξαμε πιο κάτω (στον λάκκο) κι ανακαλύψαμε πως πίσω από τα κείμενα του Θόδωρου κρύβεται ένας Ευρυτάνας που τα έχει βάλει, προς ίδιο όφελος, με την ΟΠΑΠ διεκδικώντας 2,5 εκατ. ευρώ και άρα κάθε λόγο να μην είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα κείμενα που γράφει.

Η Ντόρα Θόδωρε πήγε μπροστά έχοντας στο πλευρό της πολλούς Ευρυτάνες, όχι μόνο έναν...


dealnews.gr