e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

34 βαθμοί το Σαββατοκύριακο – Βροχές και τοπικές καταιγίδες

Αλλαγή του σκηνικού με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις ορεινές ηπειρωτικές περιοχές και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια περιμένουμε από σήμερα το απόγευμα και για όλο το Σαββατοκύριακο.


Παρελθόν αποτελούν οι 40 βαθμοί Κελσίου που ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες. Ήδη αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας. Το σίγουρο είναι ότι ο καιρός παίζει με τα νεύρα μας. Εκεί που περιμέναμε το Σαββατοκύριακο για μια βουτιά στην θάλασσα, η θερμοκρασία πέφτει ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο βροχών.

Σήμερα Παρασκευή η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα αγγίξει τους 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα δυτικά ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι έως ισχυροί.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στις ορεινές κυρίως περιοχές περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 28 – 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι

Για το Σαββατοκύριακο στην ηπειρωτική Ελλάδα περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 35 βαθμούς.

Εσείς πάντως πάρτε την ομπρέλα θαλάσσης και πηγαίνετε για μια βουτιά. Κι αν βρέξει έτσι κι αλλιώς βρεγμένοι θα είσαστε!