e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός θα κάτσει στο σκαμνί;

Ποιος ηθοποιός θα κάτσει στο σκαμνί;

 Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει την επόμενη Τρίτη γνωστός ηθοποιός. Κατηγορείται για «πλημμελή φύλαξη σκύλου» και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη βίαιη επίθεση του μεγαλόσωμου κατοικιδίου του εναντίον δύο ανήλικων παιδιών αλλά και ενός κελευστή του Λιμενικού Σώματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, όπου διαμένει η μητέρα του ηθοποιού, Μάνου Πίντζη και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ένστολου, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει έδωσε πραγματική μάχη με το εξαγριωμένο λυκόσκυλο, σώζοντας στην κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή δυο αγοράκια από τα κοφτερά του δόντια.

Ο 35χρονος κελευστής Σ.Α, που υπηρετεί στην Μονάδα Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος δήλωσε απογοητευμένος από τη στάση του ηθοποιού και ζητά την παραδειγματική του τιμωρία. Όταν συνέβη το περιστατικό ο Μάνος Πίντζης δεν ήταν παρών και όταν έμαθε τι είχε συμβεί όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία των παιδιών αλλά αντίθετα ήταν ειτωνικός, επιθετικός και πολύ προκλητικός σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε ο ένστολος.
Πηγή: gossip-v.gr