e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Έτοιμη η Ελληνική συμμετοχή για τον αποψινό ημιτελικό!

Έτοιμη η Ελληνική συμμετοχή για τον αποψινό ημιτελικό!

Απόψε είναι η βραδιά του πρώτου ημιτελικού του 55ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και η Ελληνική συμμετοχή παίρνει θέση! Πανέτοιμοι δηλώνουν οι Γιώργος Αλκαίος & Friends, που μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει ν’ αποκτήσουν φανατικό κοινό που τους φέρνει στη δεύτερη θέση της σημερινής κατάταξης.


Ολοι οι Ελληνες θα είναι καρφωμένοι στις 22.00 στους δέκτες τους για την παρουσίαση της Ελληνικής συμμετοχής, με τον Αλκαίο να τραγουδάει «Opa». Η ομάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξανανέβει στη σκηνή το Σάββατο, στον τελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού, ευελπιστώντας, αν όχι στην πρωτιά, τουλάχιστον σε μια καλή θέση. Ο ημιτελικός διεξάγεται στο «Telenor Arena» του Όσλο και μαζί με την Ελλάδα διαγωνίζονται (με σειρά εμφάνισης) οι εξής χώρες: Μολδαβία, Ρωσία, Εσθονία, Σλοβακία, Φινλανδία, Λετονία, Σερβία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Βέλγιο, Μάλτα, Αλβανία, Πορτογαλία, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία και Ισλανδία.
Τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί στο θεσμό οι δύο ημιτελικοί, μέσω των οποίων ξεχωρίζουν οι καλύτερες συμμετοχές, που θα πάνε στον τελικό. Ανεξάρτητα με τις καλές κριτικές που έχει εισπράξει η Ελληνική συμμετοχή, δεν γίνεται να μην περάσει από τη συγκεκριμένη φάση. Καλή επιτυχία λοιπόν στην Ελληνηκή αποστολή!

Πηγή: gossip-tv.gr