e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Το θέμα των υποκλοπών θα ερευνήσει η Επιτροπή Θεσμών

Εκλήθησαν ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ και οι δύο εμπειρογνώμονες που είχαν οριστεί, προκειμένου να δώσουν διευκρινίσεις σχετικά με την αξιολόγηση των στοιχείων των δύο φακέλων της ΕΥΠ και της Δικαιοσύνης, για τις υποκλοπές που δεν είχαν λάβει γνώση οι βουλευτές, δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.


«Δεν πρέπει να τους αγνοήσουμε. Θα κάνουμε μια συζήτηση μαζί τους, θα αξιολογήσουμε τα νέα στοιχεία και θα αποφασίσουμε πού θα καταλήξουμε και τι θα κάνουμε από δω και πέρα» επεσήμανε ο κ Παπαϊωάννου.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, εξέφρασε την ένστασή του να κληθεί στην Επιτροπή η ΑΔΑΕ, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

«Πριν το Βατοπέδι και τη Siemens και όλα τα άλλα, προηγείται η ίδια η Δημοκρατία. Είναι μείζον θέμα αν σήμερα στην Ελλάδα μπορούν να παρακολουθούνται τα τηλέφωνα του καθενός και έρχεται δεύτερο για μένα ποιος κλέβει και ποιος δεν κλέβει» σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε:

«Φοβάμαι πως η ΑΔΑΕ ελάχιστα έχει να προσθέσει σ' αυτά που είχε καταθέσει στο παρελθόν. Ακόμα και το πρόστιμο που είχε επιβάλει προς την «VODAFONE» έχει ακυρωθεί στα μουγκά. Πρέπει να προχωρήσουμε και να ορίσουμε Εξεταστική και να μην φορτώσουμε στην ΑΔΑΕ ένα μπαλάκι, που, δυστυχώς, ο κ. Κορωνιάς κατέβασε το λεβιέ και δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα και τρέχα γύρευε. Νομίζω θα είναι λάθος».


Πηγή: zougla.gr