e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ρόλο ειρηνοποιού στη διένεξη Μπουτάρη-Ανθιμου ανέλαβε ο Π.Ψωμιάδης

Συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη


Τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο και τον νέο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.


«Αν ζούσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος η κοινωνία θα ήταν διαφορετική» είπε και σημείωσε πως όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πάνε κοντά στην Εκκλησία.


Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Μπουτάρη και αφού παρατήρησε ότι τον άκουσε να μιλάει λογικά, παρότρυνε τον μητροπολίτη «να του δώσει συγχωροχάρτι».


Ο μητροπολίτης απάντησε πως η απόφασή του είναι να μην μιλήσει για τον κ. Μπουτάρη, προσθέτοντας ότι θα συζητήσουν οι δυο τους όταν θα τον επισκεφθεί ο νέος δήμαρχος, ο οποίος εξέφρασε αυτή την επιθυμία.

Ο κ. Ψωμιάδης είπε στους δημοσιογράφους ότι ως μικρότερος επισκέφθηκε αυτός τον κ. Μπουτάρη, διότι προεκλογικά είχε δώσει την υπόσχεση ότι πρέπει να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς τα προβλήματα δεν περιμένουν και δεν έχουν «χρώμα».

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι με τον κ. Ψωμιάδη έχουν ένα κοινό στοιχείο: έχουν και οι δύο στην καρδιά τους τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.


Είπε ότι θα επισκεφθεί τον μητροπολίτη, διότι οι θεσμοί του περιφερειάρχη, του δημάρχου και του μητροπολίτη πρέπει να συνεργαστούν για το καλό της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.
 
ta nea
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι στάθηκε όρθιος και δεν γονάτισε.