e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο δήμαρχος Απ. Γκλέτσος και οι 9 γυναίκες

Από το σανίδι και τα τηλεοπτικά στούντιο στο δημαρχιακό θώκο. Ο 43χρονος ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος είχε κατέβει ως ανεξάρτητος, είναι ο νέος δήμαρχος Στυλίδας με ποσοστό 54,49%. Οι δημαρχίνες


Μόλις εννέα γυναίκες εξελέγησαν δήμαρχοι στο σύνολο των 325 δήμων. Η Μ. Ανδρούτσου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, η Χ. Γεωργιάδη στη Βέροια, η Π. Βρυζίδου στην Εορδαία Κοζάνης, η Ι. Κριεκούκη στη Μάνδρα Αττικής, η Ε. Λαϊτσου στο Ρήγα Φεραίο Μαγνησίας, η Στ. Μπότση στο Σούλι Θεσπρωτίας, η Μ. Ανυφαντάκη στη Φαιστό Ηρακλείου, η Α. Σωτηριάφου στο Παρανέστη Δράμας και τέλος στη Φιλαδέλφεια Αττικής εξελέγη η Έφη Αποστολάκη, χήρα του δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από ανακοπή, την επομένη του πρώτου γύρου, στον οποίο είχε επικρατήσει με άνεση.

Ολική επαναφορά Πάχτα

Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών επί Σημίτη, Χρήστος Πάχτας είναι νέος δήμαρχος στον Αριστοτέλη Χαλκιδικής , επικρατώντας του "πράσινου" υποψηφίου Μιχάλη Βλαχόπουλου. Ο Χ. Πάχτας είχε τεθεί εκτός κυβέρνησης τις παραμονές των εκλογών του 2004 για την υπόθεση του Πόρτο Καρράς.

Ο Στέλιος Σύρος, πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής, είναι νέος δήμαρχος Δομοκού. Αντίθετα έχασαν δυο γνωστοί γαλάζιοι αγροτοσυνδικαλιστές, Κοκκινούλης και Νασίκας σε Κιλελέρ και Τύρναβο.

Με μια ψήφο διαφορά

Στην Αμοργό, δήμαρχος εξελέγη ο Νικήτας Ρούσος λαμβάνοντα 601 ψήφους έναντι 600 του Νίκου Φωστιέρη.




nooz.gr