e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η Madonna απαντά στα γαλλικά γιουχαρίσματα

Μετά τις αποδοκιμασίες για την ολιγόλεπτη συναυλία της Madonna στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα, η εκπρόσωπος της, καθώς και η ίδια η βασίλισσα της ποπ, υπερασπίστηκαν την σύντομη εμφάνισή της στη σκηνή του Olympia Theatre.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Madonna δήλωσε ότι πέρασε υπέροχα στη συναυλία που προστέθηκε την τελευταία στιγμή στο πρόγραμμα, στα πλαίσια της περιοδείας της με τίτλο “MDNA”, παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων «τραμπούκων», όπως είπε χαρακτηριστικά, μετά το τέλος της συναυλίας.

«Έζησα μια μαγική βραδιά στο Olympia και ήταν μεγάλη η χαρά μου που διοργάνωσε την τελευταία στιγμή αυτή τη συνάντηση με τους θαυμαστές μου. Δυστυχώς στο τέλος του σόου -και αφού έφυγα από τη σκηνή- κάποιοι τραμπούκοι, που δεν ήταν θαυμαστές μου όρμησαν στη σκηνή, σπάζοντας μπουκάλια και υποκρινόμενοι ότι ήταν οργισμένοι θαυμαστές μου», έγραψε η 53χρονη τραγουδίστρια.

«Ρίχνοντας μια ματιά από τα παρασκήνια στο κοινό, είδα μόνο χαμογελαστά πρόσωπα. Ανυπομονώ να ξαναζήσω αυτή την υπέροχη εμπειρία», κατέληξε.



Η Liz Rosenberg, εκπρόσωπος της Madonna, δήλωσε στο Hollywood Reporter για την εμφάνιση-αστραπή της αμερικανίδας τραγουδίστριας στις 26 Ιουλίου στο Παρίσι: «Το συγκεκριμένο σόου έγινε για να τιμήσει η Madonna το γαλλικό σινεμά και την μακρά ιστορία της Γαλλίας στις Τέχνες».

Ωστόσο, δεν εξήγησε γιατί δεν είχε διευκρινιστεί εκ των προτέρων ότι η συναυλία θα διαρκούσε μόλις 45 λεπτά και ότι η Madonna είχε σκοπό να ερμηνεύσει μόνο οχτώ τραγούδια. Επίσης, δεν σχολίασε το υψηλό κόστος των εισιτηρίων, κάποια από τα οποία κόστισα 280 ευρώ.

Το βίντεο, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας, όπου εξαγριωμένοι θαυμαστές φώναζαν «Θέλουμε τα λεφτά μας πίσω!», είναι χαρακτηριστικό…

nooz.gr