e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Κρητικός πήρε βραβείο σχεδίασης αυτοκινήτου

Ο Γιώργος Χρονάκης κατέκτησε την 1η θέση σε διαγωνισμό σχεδίασης αυτοκινήτου, που πραγματοποίησε ένα από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια της Αγγλίας, το Coventry Art and Design.

Ο Γιώργος Χρονάκης παράτησε τις σπουδές του από το πανεπιστήμιο της γενέτειράς του, όπου σπούδαζε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και είπε να βρει την τύχη του σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας, το Coventry Art and Design. 

Από μικρός ήθελε να γίνει σχεδιαστής αυτοκινήτων και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του στο εξωτερικό. Εκεί, όχι μόνο ολοκλήρωσε τις σπουδές του, αλλά ξεχώρισε με τα «δημιουργήματά» του.

Φέτος, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος διαγωνισμός, στον οποίο οι απόφοιτοι καλούνται από μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να… δημιουργήσουν και φυσικά πήρε μέρος και ο Γιώργος. 

Το αποτέλεσμά ήταν πως ο κρητικός μας κατέκτησε την 1η θέση σχεδιάζοντας για την βρετανική Aston Martin ένα λειτουργικό, ανταγωνιστικό και αρμονικά συνδεδεμένο με την παράδοση της χώρας τετράτροχο, το οποίο είχε και φουτουριστικά στοιχεία που θα ταιριάζουν στα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζονται την επόμενη 25ετία.

Πηγή:www.autotriti.gr