e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Αμετακίνητοι οι τροϊκανοί

Εκτός χαρτοφυλακίου τους η αναδιαπραγμάτευση


Μπορεί προς τα «έξω» να καλλιεργείται η εντύπωση ότι υπό προϋποθέσεις οι τροϊκανοί θα μπορούσαν να συζητήσουν το ενδεχόμενο κάποιων αλλαγών, έστω δευτερεύουσας σημασίας, στους όρους του υφιστάμενου Μνημονίου με την Ελλάδα, ωστόσο, όσοι είχαν την ευκαιρία να τους δουν και να συζητήσουν μαζί τους, μπορούν να διαβεβαιώσουν για το αντίθετο.


Ο κ. Πολ Τόμσεν και οι συνεργάτες του, δεν κάνουν καμία απολύτως νύξη στο θέμα και όποτε κάποιος Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος πάει να το ανοίξει, το κλείνουν αμέσως.

Οι τροϊκανοί δεν δείχνουν καμία διάθεση να υποχωρήσουν από τα συμφωνηθέντα και αυτό θα έχει την ευκαιρία να το διαπιστώσει και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, τόσο στο Eurogroup που θα γίνει τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, όσο – και κυρίως εκεί – στην επόμενη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου, με αποκλειστικό αντικείμενο το ελληνικό ζήτημα.

Οι πληροφορίες της Dealnews.gr αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία μάλλον θα πρέπει να θεωρείται «κλειδωμένη» και θα είναι η πρώτη σκληρή δοκιμασία του νέου «τσάρου» της ελληνικής οικονομίας.

Η συνεδρίαση της Δευτέρας θα έχει απλώς διερευνητικό χαρακτήρα και τίποτα άλλο.

Τα πραγματικά δύσκολα, θα ξεκινήσουν για την νέα κυβέρνηση από τα τέλη Ιουλίου, χωρίς μάλιστα να έχουν ημερομηνία λήξης ...
dealnews.gr