e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Οι γυναίκες Facebook - Twitter, οι άνδρες LinkedIn

Όταν πρόκειται για τη "μάχη των φύλων" στην αρένα της κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον τα αποτελέσματα δεν προκαλούν και τόσο έκπληξη, αφού για παράδειγμα οι άνδρες "προέρχονται" από το Google+ και οι γυναίκες από το Pinterest.

Όταν όμως πρόκειται για τη μάχη των ιστοσελίδων Facebook και Twitter, οι γυναίκες αποδεικνύεται πως κρατούν γερά τα ηνία και στις δύο περιπτώσεις.

Κι αυτό όχι μόνο επειδή κάνουν περισσότερες και πιο συχνές αναρτήσεις στους προσωπικούς λογαριασμούς τους, αν και αυτός είναι ο βασικός λόγος.

Επιπλέον, σε ό,τι έχει να κάνει με παιχνίδια στο διαδίκτυο, που παραδοσιακά ήταν ένας τομέας ανδροκρατούμενος, φαίνεται πως και αυτός έχει περιέλθει στην "αυτοκρατορία" των γυναικών.

Για την ακρίβεια, περίπου 250 εκατομμύρια χρήστες συνδέονται στο διαδίκτυο για να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια Zynga, με το 60% αυτών να είναι γυναίκες και μάλιστα ηλικίας άνω των 55 ετών.

Όμως και οι άνδρες χρήστες δεν πρέπει να απογοητεύονται, αφού το 63% του συνολικού αριθμού των χρηστών του LinkedIn και του Google+ ανήκει σε αυτούς.

Πηγή: Mashable