e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Βροχές, καταιγίδες και... ζέστη ως το Σάββατο


Με ζέστη και βροχές θα πάμε μέχρι την Κυριακή σύμφωνα με την ΕΜΥ, η οποία προβλέπει για σήμερα καταιγίδες με... χαλαζόπτωση στα κεντρικά και βόρεια.

Συγκεκριμένα στη Μακεδονία και στη Θράκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Νεφώσεις επίσης σε Κυκλάδες και Κρήτη, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν και τοπικές βροχές.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Ίδιο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ΒΑ Αιγαίο θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα έχουμε σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ΒΑ Αιγαίο θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο θα έχουμε αρχικά στα ΒΔ και βαθμιαία και στα υπόλοιπα βόρεια νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος ο καιρός της Κυριακής, όταν θα έχει ζέστη και υγρασία. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο.
nooz.gr