e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Αποφασίζουν για τα νέα μέτρα


Ημέρα κρίσιμων διαβουλεύσεων για το μέλλον της χώρας η σημερινή καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται σήμερα να λάβουν την οριστική απόφαση για το εάν θα «υποκύψουν» ή όχι στις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας για τη λήψη νέων επώδυνων μέτρων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά τις 21:00, ενώ αμέσως μετά αναμένεται να συνεδριάσει το υπουργικό Συμβούλιο για να ενημερωθεί και να επικυρώσει την τελική συμφωνία.

Εν τω μεταξύ, οι αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, αναμένεται να λάβουν από στιγμή σε στιγμή το τελικό σχέδιο της συμφωνίας για το νέο οικονομικό πρόγραμμα, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τις εντατικές διαπραγματεύσεις που είχε ο Πρωθυπουργός με τους εκπροσώπους της τρόικας. Η προηγούμενη συνάντηση ολοκληρώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σε περίπτωση που υπάρξει τελική έγκριση της συμφωνίας από τους πολιτικούς αρχηγούς, το κείμενο αναμένεται να εγκριθεί από τη Βουλή σε ειδική συνεδρίαση την Κυριακή, προκειμένου τη Δευτέρα να εκδοθεί η προκήρυξη ενδιαφέροντος προς τους ομολογιούχους για τη συμμετοχή τους στο PSI.
dealnews.gr