e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

"Κομμουνιστικό"... το Muppets Show

H νέα ταινία των Muppets με συμπρωταγωνιστές τους Jason Siegel και Amy Adams βρέθηκε στο στόχαστρο του οργανισμού Media Research Center και συγκεκριμένα του Dan Gainor που χαρακτήρισε το σενάριο της ταινίας ως «πολιτικά στοχευμένο»!Ο Gainor εμφανίστηκε στην εκπομπή Follow The Money του Fox Network και κριτίκαρε το σενάριο των Muppets για την αρνητική του συμπεριφορά προς τις εταιρείες πετρελαίου!


«Είναι φοβερό πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η αριστερή προπαγάνδα, προκειμένου να δώσει αντι-εταιρικά μηνύματα στα παιδιά μας. Προς Θεού, είναι μια ταινία των Muppets, το μόνο πράσινο θα έπρεπε να είναι ο Kermit o βάτραχος!», τόνισε.

To σενάριο της νέας ταινίας των Muppets διηγείται τι συμβαίνει όταν ο Kermit και η παρέα του επεμβαίνουν για να σώσουν ένα παλιό θέατρο από την πώληση του σε έναν μεγιστάνα του πετρελαίου.


Ο σχολιαστής του Fox Business Network, Έρινγκ Μπόλινγκ λέει σε σχόλιο του που μεταδόθηκε διαδικτυακά ότι ο ήρωας της νέας ταινίας των Muppets, ο Τεξ Ρίτσμαν είναι ένας άπληστος πετρελαιάς που θέλει να εξορύξει πετρέλαιο κάτω από το θέατρο των Muppets.

Πηγή: mtvgreece.gr