e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Έγιναν οι επαφές, προχωράμε»

Με την Arboris Capital να έχει βγει... off, ο Βλάσης Τσάκας είναι πλέον το μόνο υπαρκτό πρόσωπο που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Καβαλιώτης μάνατζερ που ενεργεί για λογαριασμό του πρίγκιπα Αλ Σαούντ παρουσιάζεται αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης και όπως δήλωσε θα υπάρξει ανακοίνωση του πλάνου σήμερα βράδυ ή αύριο το πρωί. Αγωνία για το deal είναι μεγάλη και ο κόσμος δε μπορεί να κάνει άλλο υπομονή.


Πάντως σε ανύποπτη στιγμή μέλη της οικογένειας Βαρδινογιαννη έχουν επιβεβαιώσει στον στενό τους κύκλο την ύπαρξη του πρίγκιπα και τις επαφές για την παραχώρηση του 54,7% εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον, πληροφορίες του PLAYSPORT που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση αναφέρουν ότι έχει ειπωθεί αυτή η φράση χαρακτηριστικά και από τον ίδιο τον Τζιγγερ και όχι μόνο. Αλλά η διαδικασία είναι μεγάλη, τα εμπόδια πολλά, η ενημέρωση από τον 26χρονο επενδυτή παρέχεται μέσω Τσάκα και η μεγάλη καθυστέρηση έχει δημιουργήσει αμφιβολίες.

Ο πρίγκιπας από την πλευρά του επιμένει ότι θέλει να κάνει και άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Εκτός από το αεροδρόμιο στην Κρήτη και τον Αστέρα Βουλιαγμένης, έχει ακουσθεί ότι τον ενδιαφέρει πολύ να αγοράσει εκατοντάδες στρέμματα στο Λαύριο για να επενδύσει στο λιμάνι της περιοχής, που προορίζεται για να γίνει ο δεύτερος Πειραιάς στην Αττική!

Αν ναυαγήσει η υπόθεση όλα πάνε στον βρόντο και όλοι θα μιλούν για φιάσκο. Αν όμως όχι, θα γίνει κοσμογονία στον ΠΑΟ. Η απόσυρση της Arboris αφήνει τον Τσάκα να παίζει μόνος!


playsport.gr