e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

"Διάγγελμα" Παπανδρέου από Twitter

Το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε συνεχή αναβρασμό τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά την κρίσιμη απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για το δημοψήφισμα.

Ο πρωθυπουργός τρέχει για να μαζέψει ότι μπορεί με στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη πολιτών και πολιτικών για την ψήφιση του «κουρέματος», που αποφασίστηκε στις 26 Οκτωβρίου.

Ο κ. Παπανδρέου προσπαθώντας να πείσει τους πάντες και τα πάντα για την ορθότητα των αποφάσεών του, ανέβασε στο «προφίλ» που διατηρεί στο twitter ως πρωθυπουργός (Primeminister.gr) «ανέβασε» το τμήμα της χθεσινής του ομιλίας στο υπουργικό συμβούλιο που αφορά στα «συμφέροντα» που «θέλουν να τον ρίξουν».

Με τον τίτλο «Να καθαρίσουμε τον τόπο από τα συμφέροντα», ο κ. Παπανδρέου αναφέρει:

«Τώρα δείχνουμε ότι δεν αστειευόμαστε, όταν λέμε για την ευθύνη των τραπεζών και τους θέτουμε προ των ευθυνών τους. Για πρώτη φορά, προχωράμε σε μια διαδικασία, που θα εξυγιάνει, θα φέρει διαφάνεια και ένα τραπεζικό σύστημα, το οποίο θα επενδύσει στην πραγματική οικονομία.


Για πρώτη φορά, κάνουμε σοβαρές κινήσεις, συλλήψεις στο χώρο της λαθρεμπορίας των καυσίμων.

Για πρώτη φορά, μιλάμε για Μέσα Ενημέρωσης που είναι χρεοκοπημένα, τα οποία παρόλα αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει από πού βρίσκουν τα χρήματα.

Για πρώτη φορά, προχωράμε σε εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Για πρώτη φορά, δημοσιοποιούμε λίστες με φοροφυγάδες και εξαπολύουμε ένα άγριο κυνηγητό για όσους φοροδιαφεύγουν. Για πρώτη φορά, βρίσκουμε τις καταθέσεις στο εξωτερικό, διαφόρων οι οποίοι φοροδιαφεύγουν.

Για πρώτη φορά, μια Κυβέρνηση προσπαθεί να καθαρίσει τον τόπο από την δυσωδία και τα συμφέροντα που, επί χρόνια, θέλουν να τα λυμαίνονταν όλα. Και βέβαια, εκεί είναι όπου υπάρχει η πολύ μεγάλη αντίδραση»...
dealnews.gr