e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Ο αστρολόγος, ο κομμωτής, ο κοσμηματοπώλης και οι 31 γιατροί. Απέκρυψαν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ και τους επεβλήθησαν πρόστιμα 25,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ποια είναι τα 43 τρανταχτά ονόματα που μπήκαν στο δόκανο του ΣΔΟΕ.

-Διεφθαρμένοι σε λίστα ντροπής. Δημόσιοι λειτουργοί, προξένησαν ζημιά πάνω από 1,5 δισ. στο κράτος κι όμως μένουν ακόμα στις θέσεις τους! Τα ονόματα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, στα χέρια του Χ. Καστανίδη. Στοιχεία και κατηγορίες φωτιά για μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, της ΚΕΔ και της ΕΡΤ. Παρανομίες από στελέχη σε πολεοδομίες, εφοριακούς και τελωνειακούς. Θησαύρισαν «σαΐνια» υπουργείων που υπέγραψαν συμβάσεις για αιολικά πάρκα και προμήθειες.

-Μανώλης Μπεντενιώτης: «Αντί για εφεδρεία, να φροντίσουμε να φύγουν οι διεφθαρμένοι. Συντεχνιακές αντιλήψεις και πειθαρχικά συμβούλια συγκαλύπτουν τα σκάνδαλα».


- Ποιοι… πυρόπληκτοι «έφαγαν» 180 εκατ. από το ταμείο «Μολυβιάτη». Τρεις βουλευτές μιλούν για την απίστευτη παρανομία.

- Νίκος Νικολόπουλος. Επαναδιαπραγμάτευση για τις απολύσεις στο Δημόσιο. Ο τομεάρχης εργασίας της ΝΔ, δεσμεύεται ότι θα τα «ξαναπεί» με την Τρόικα για την εργασιακή εφεδρεία.



Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

Παπούλια πάρε θέση. Ο… αμέτοχος κύριος Πρόεδρος. Βρίσκεται «ταμπουρωμένος» στον τυπικό θεσμικό του ρόλο.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Κρύβουν το κύμα με τις αυτοκτονίες; Κατάθλιψη και αύξηση αυτοχειριών κατά 40%. Έρευνες σοκ και η προσέγγιση του φαινομένου από την ψυχολόγο Χαρά Νομικού.

- Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: θα στηρίξουμε όσους κινηθούν δικαστικά.
Το «κίνημα» δεν έχω να πληρώσω. Εκατοντάδες χιλιάδες απλήρωτες υποχρεώσεις την ώρα που η κυβέρνηση βάζει κι άλλα χαράτσια.

-Συνέντευξη: Γιάννης Αμοιρίδης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «100 βουλευτές να βγουν στην εφεδρεία. «Πρέπει να ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά του πολιτικού κόσμου».

- Απόρρητη έκθεση. Ο Λευκός Οίκος «βλέπει» Σαμαρά. Πότε πέφτουν μέσα και πότε έξω οι Αμερικανοί στις προβλέψεις τους.

-Αρκεί η επέμβαση εισαγγελέα; Το μεγάλο φαγοπότι στην ΕΡΤ. Με τα λεφτά του ελληνικού λαού «παίζουν μπάλα» οι εκάστοτε «εκλεκτοί» της κυβέρνησης.




SPORT

-Έρχεται στην Αθήνα ο πρίγκηπας! 4 ερωτήματα ζητούν απάντηση για τον Βαλβέρδε και τα προβλήματα που «κληρονομεί» ο Κωστένογλου από τον Χιμένεθ.

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις