e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Προς λήξη της απεργίας οι ιδιοκτήτες ταξί

Έκτακτη συνέλευση προκειμένου να ζητηθεί η αναστολή της απεργίας και των κινητοποιήσεων σε ολόκληρη τη χώρα συγκαλεί ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, μετά από τη συνάντηση του προεδρείου των αυτοκινητιστών με τους περιφερειάρχες.  
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η απεργία αναμένεται να λήξει σήμερα το απόγευμα , ή το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί.

Η συνάντηση του προεδρείου των αυτοκινητιστών με τους περιφερειάρχες είχε θετική έκβαση, καθώς από τη συζήτηση προέκυψε η δέσμευση των 13 αιρετών περιφερειαρχών, ότι δεν θα υπογράψουν καμία νέα άδεια κυκλοφορίας ταξί, καθώς και η υπόσχεση ότι θα είναι οι εγγυητές του διαλόγου που θα ξεκινήσει στο τέλος του Αυγούστου.

«Ο κλάδος μπορεί να αισθάνεται ασφαλής με τη στήριξη των 13 περιφερειαρχών», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, συμπληρώνοντας πως «το κλίμα αλλάζει».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή συνέλευση των προεδρείων ιδιοκτητών ταξί αποφασίστηκε η συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων μέχρι το Σάββατο, προκειμένου να επανεξεταστεί η τακτική τους στο κλαδικό συμβούλιο.

dealnews.gr