e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η Ke$ha τραγουδά στο άλμπουμ του A.Cooper!

Τι θα σκεφτόσασταν αν σας λέγαμε ότι η Ke$ha πρόκειται να συνεργαστεί μαζί με τον θρύλο της rock, Alice Cooper; Το πιθανότερο είναι να σας φαινόταν ανέκδοτο... Και όμως, η νεαρή pop τραγουδίστρια συμμετέχει στο νέο album του Cooper, που φέρει τον τίτλο 'Welcome 2 My Nightmare'! 
Πρόκειται για το sequel του album του Alice Cooper από το 1975, 'Welcome To My Nightmare', το οποίο είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Απ' ότι φαίνεται ο Cooper διασκεδάζει πολύ με την παρέα της Ke$ha και της προσέφερε μια θέση guest vocalist στο κομμάτι 'What Baby Wants'. Μάλιστα τόνισε πως είναι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους και πως οι θαυμαστές του θα εκπλαγούν από την συμμετοχή της.

Στο 'Welcome 2 My Nightmare', το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου, συμμετέχουν και τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος του Alice Cooper, και συγκεκριμένα οι Denis Dunaway, Michael Bruce και Neal Smith, για τρία tracks. Το single 'I'll Bite Your Face Off' θα κυκλοφορήσει στο digital εμπόριο στις 22 Αυγούστου και ως 7ιντσο βινύλιο στις 12 Σεπτεμβρίου.
dealnews.gr