e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Η Vanessa Mae στο Ηρώδειο

Η Βασίλισσα του βιολιού Vanessa Mae έρχεται ξανά στην Ελλάδα για να δώσει ένα μοναδικό show... κάτω από την Ακρόπολη! Η ταλαντούχα καλλιτέχνις έχει έρθει αρκετές φορές στην χώρα μας και οι συναυλίες της είναι πάντα sold out. Μετά από απουσία 5 χρόνων επιστρέφει, με ένα εξαιρετικό show εφ’ όλης της ύλης.  
Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ, στο Ηρώδειο, η Vanessa θα παρουσιάσει έργα των Μπάχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι, αλλά και ταγκό, ινδική μουσική, pop τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Βαγγέλη Παπαθανασίου (Vangelis) αλλά και σπουδαίες μπαλάντες και με το βιολί της θα ταξιδέψει τους θεατές σε αγαπημένες μελωδίες.

Η Vanessa Mae έχει πουλήσει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κερδίσει 40 International Platinum Awards και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ καταφέρνει να ισορροπεί, μία δεκαπενταετία τώρα, μεταξύ του κλασικού και του ποπ ρεπερτορίου.

Εκτός, όμως από το μουσικό της ταλέντο, η Vanessa έχει ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο, ενώ είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο. Επιπλέον, έχει ψηφιστεί από το περιοδικό People ως μία από τους “50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο”, ενώ το πρόσωπό της έχει κοσμήσει μερικά από τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας και το αντρικό περιοδικό FHM την έχει εντάξει στον κατάλογο με τις 100 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

Προπώληση – Κρατήσεις εισιτηρίων (για το Ηρώδειο): www.greekfestival.gr


Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 32 72 000 (Καθημερινά 9:00-21:00)


Πανεπιστημίου 39 (Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30-16:00, Σάββατο: 9:00-14:30)

Η έναρξη προπώλησης έχει ξεκινήσει.
nooz.gr