e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Βενιζέλος: Ακόμα και εντός της ημέρας οι εγγυήσεις


Τη βεβαιότητα ότι το ζήτημα των έγγραφων εγγυήσεων μπορεί να δρομολογηθεί ει δυνατόν "εντός της ημέρας", καθώς η εκταμίευση της 6ης δόσης αποτελεί πρωταρχική προϋπόθεση για την υλοποίηση και επιτυχία του Προϋπολογισμού και τη διοχέτευση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, συνεπεία του PSI, εξέφρασε ο Ευ. Βενιζέλος.

Με πολλαπλές προτροπές για "πολιτική συνευθύνη", συναίνεση και απεγκλωβισμό από την παράδοση των κομματικών αντιπαραθέσεων, εμφανίστηκε στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2012, που διεξάγεται στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών.

"Όποιος θέλει εκλογές γρήγορα, θα πρέπει να τα θέλει όλα γρήγορα, αρχής γενομένης της εκταμίευσης της 6ης δόσης", ανέφερε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε διακοπές εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Πλάι στα παραπάνω, σημειώνεται η αντιμετώπιση εκ μέρους του κ. Βενιζέλου, του Προϋπολογισμού ως "συγκεφαλαίωσης όλων των πρωτοβουλιών που οδήγησαν στην 26η Οκτωβρίου και όλων των πολιτικών, η εφαρμογή των οποίων συνιστά αμετάθετη προϋπόθεση για την εφαρμογή της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου".

Τα ταμειακά διαθέσιμα, αρκούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου διαβεβαίωσε ο κ. Βενιζέλος.

"Δεν έχουμε το δικαίωμα να παίζουμε με τη φωτιά. Οι εταίροι μας ξέρουν ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου και ξέρουν τι μπορεί να συνιστά ενέργεια που να έχει γενικότερη επίπτωση για την ευρωζώνη - και μπορούν να την στεγανοποιήσουν", προειδοποίησε.
nooz.gr