e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Μάχες σώμα με σώμα στο Σύνταγμα


Ομηρικές μάχες στο Σύνταγμα αυτή την στιγμή, με την πόλη να τείνει να μετατραπεί σε θάλαμο αερίων από τα χημικά που εκτοξεύονται κατά συρροή. Την ίδια ώρα πέτρες ,μάρμαρα και μολότοφ εκτοξεύονται κατά βούληση.



Πριν από λίγα λεπτά κουκουλοφόροι που βρίσκονταν στην οδό Γεωργίου επιχείρησαν να σπάσουν την περιφρούρηση. Ακολούθησε σύρραξη, με βόμβες μολότοφ και πέτρες.

Ξύλο, πετροπόλεμος και πολλά ανοιγμένα κεφάλια είναι το σκηνικό βίας που έχει δημιουργηθεί την τελευταία μισή ώρα στο Σύνταγμα. ΠΑΜΕ και αντιεξουσιαστές δίνουν μάχη σώμα με σώμα.

Τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί και στους γύρω δρόμους και δεκάδες νεαροί χτυπιούνται χωρίς έλεος!

Το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από τους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού στην πλατεία Συντάγματος για διαδηλωτή που φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω πτώσης από ύψος.

Τουλάχιστον δέκα είναι οι τραυματίες μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ο ένας από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση και πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα βαριές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων 4 κακουργήματα, απήγγειλε ο εισαγγελέας κατά 7 ατόμων που συνελήφθησαν στα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.


Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και τρεις ανήλικοι, ενώ πολλοί από τους συλληφθέντες διώκονται με βάση τις διατάξεις του νόμου για την κουκούλα.
dealnews.gr