e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Και το όνομα αυτής Ντάλια Μπρούνι-Σαρκοζί


Ένα κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι - Σαρκοζί, σε κλινική του Παρισιού, στην οποία είχε συρρεύσει πλήθος κόσμου, εν αναμονή του ευτυχούς γεγονότος.

Ο "υπερήφανος πατέρας" Νικολά Σαρκοζί πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στο Παρίσι - από τη Φρανκφούρτη όπου βρισκόταν για την ευρεία ανεπίσημη σύσκεψη με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ -, προκειμένου να κρατήσει στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κορούλα του.

Νωρίτερα, προτού αναχωρήσει για Γερμανία, είχε συνοδεύσει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο, το οποίο είχαν κυριολεκτικά αποκλείσει οι δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, στην κλινική εφαρμόστηκαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας με ελέγχους συγγενών που επισκέπτονται ασθενείς, από τη στιγμή που η Πρώτη Κυρία εισήχθη για να γεννήσει.

Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας γίνεται πατέρας. Η Κάρλα Μπρούνι έχει ήδη ένα γιο από προηγούμενη σχέση της, ενώ ο Σαρκοζί έχει τρία αγόρια από δύο γάμους και ένα εγγόνι.

Η άφιξη του νέου μέλους στην προεδρική οικογένεια, πέρα από την προσωπική χαρά, αναμένεται να δώσει και μία ώθηση στη δημοφιλία του γάλλου προέδρου, ενόψει των εκλογών που αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε έξι μήνες και με τα γκάλοπ να λένε ότι είναι πιθανή μία ήττα του από τον Φρανσουά Ολάντ των Σοσιαλιστών.
nooz.gr